ЦЕНТРАЛНА КОПЕРАТИВНА БАНКА

ЦЕНТРАЛНА КОПЕРАТИВНА БАНКА

Кредит Пакет ДОВЕРБА
Каматна стапка од 5 до 5.6 ,
Без жиранти и без префрлање на плата,
рок на отплата
95 месеци,со максимум износ до 600.000.00 ден.
Детали на следните линкови :