КАЛОНИС ХЕПИ ФЕМИЛИ

КАЛОНИС ХЕПИ ФЕМИЛИ

Роденденски забави,семејни прослави и разни свечености – (крштевки и мекици)
До 10.000.00 ден. ————–3 (три) рати.
Од 10.000.00 ден. до 15.000.00 ден. —4(четири) рати.
Од 15.000.00 ден. до 20.000.00 ден. —5(пет) рати
Над 20.000.00 ден. ————————6(шест)рати
Ратите се со отплата без камата