Креди кредит

Информации за Креди кредит за членовите на Синдикална организација на МЕПСО со Диџитал Фајнанс Интернешнал:

 • Kредит во износ од 18.000 МКД до 180.000 МКД
 • Одобрување веднаш и исплата на вашата сметка или во готовина/експозитура
 • Без жиранти и скриени трошоци
 • 3, 6, 12, 18, 24 и 36 рати
 • Без камата со фиксна провизија
 • Потврда дека сте член на синдикатот (потпишана од страна на претседателот на Синдикалната организација)
 •  Изјава (потпишана од страна на барателот – членот на Синдикатот)
 • Лична карта
 • Пополнетите документи (изјава, потврда) заверете ги кај вашиот Претседател на Синдикална организација.
  Сликајте ги со вашиот мобилен телефон и испратете ги на следниов Viber број: 071 430 586
  Одобрено Ви е барањето. Очекувајте повик од нашиот оператор.
  100% одобруваме.

Тел за контакт:    
076 454 114
070 361 089
02 323 8888

table