duki-daso

ДУКИ ДAСО

  За сите членови на СО на МЕПСО, во дуќаните низ Републиката
  Понуда на 6 (рати), без камата, ратата не помала од 1.000.00ден.
  Во продажните центри :

– Скопје – Сити Мол и Рамстор Мол
– Битола и Кавадарци