Tems-holding

ТЕМС ХОЛДИНГ

 За сите членови на СО на МЕПСО  Понуда со одложено плаќање на 48 рати без камата и тоа:
– ПВЦ и Дрвени врати и прозорци
– Прозорци со 2 и 3 стакла, Ка-фолија, со Аргон – 4 сезони
– Марак: Veka,Rehau,Aluplast,Trokal
– 5 коморни,6коморни со 2 и 3 диктунзи
– Оков Германос
– 5 години гаранција
– Ролетни ПВЦ и Алуминиум
– Комарници
– Гаражни врати
– Собни врати
– Влезни Блинд врати
– Завси Ден и Ноќ