City Optics

City Optics

Понуда на очила и контактни леќи, со можност за плаќање на рати (рата не помала од 1000 ден.)
Сума од 3000-6000 ден3 рати
Сума од 6000-12000 ден – 6 рати

Вклучена бесплатна контрола на вид.

Оптиките се наоѓаат во ГТЦ на прв кат (гледа накај жена парк) и Т.Ц Беверли Хилс ниско приземје