ЛУКСОР ОПТИК

ЛУКСОР ОПТИК

Комплетен асортиман на очила
со отплата на 3(три) еднакви рати ратата да не е помала од 500.00ден
Дуќанот се наоѓа во Трговскиот Центар – БИСЕР,Аеродром локал 94