Milk_dej

За сите членови на СО на МЕПСО Фирмата Милк Деј
Свети Николе, нуди проверено и Сертифицирано Овчо сирење
спаковано во кантички од по (4кг.), со отплата на
4- Рати, без камата.
Овчо Сирење 1 кг.———— 300.00 денари