Креди кредит

Digital Finance International logo

Креди кредит

Информации за Креди кредит за членовите на Синдикална организација на МЕПСО со Диџитал Фајнанс Интернешнал:

 • Kредит во износ од 18.000 МКД до 180.000 МКД
 • Одобрување веднаш и исплата на вашата сметка или во готовина/експозитура
 • Без жиранти и скриени трошоци
 • 3, 6, 12, 18, 24 и 36 рати
 • Без камата со фиксна провизија
 • Потврда дека сте член на синдикатот (потпишана од страна на претседателот на Синдикалната организација)
 •  Изјава (потпишана од страна на барателот – членот на Синдикатот)
 • Лична карта
 • Пополнетите документи (изјава, потврда) заверете ги кај вашиот Претседател на Синдикална организација.
  Сликајте ги со вашиот мобилен телефон и испратете ги на следниов Viber број: 071 430 586
  Одобрено Ви е барањето. Очекувајте повик од нашиот оператор.
  100% одобруваме.

Тел за контакт:    
076 454 114
070 361 089
02 323 8888

table

МИЛК ДЕЈ – Свети Николе

Milk_dej

За сите членови на СО на МЕПСО Фирмата Милк Деј
Свети Николе, нуди проверено и Сертифицирано Овчо сирење
спаковано во кантички од по (4кг.), со отплата на
4- Рати, без камата.
Овчо Сирење 1 кг.———— 300.00 денари

ТЕМС ХОЛДИНГ

Tems-holding
Tems-holding

ТЕМС ХОЛДИНГ

 За сите членови на СО на МЕПСО  Понуда со одложено плаќање на 48 рати без камата и тоа:
– ПВЦ и Дрвени врати и прозорци
– Прозорци со 2 и 3 стакла, Ка-фолија, со Аргон – 4 сезони
– Марак: Veka,Rehau,Aluplast,Trokal
– 5 коморни,6коморни со 2 и 3 диктунзи
– Оков Германос
– 5 години гаранција
– Ролетни ПВЦ и Алуминиум
– Комарници
– Гаражни врати
– Собни врати
– Влезни Блинд врати
– Завси Ден и Ноќ

ДУКИ ДAСО

duki-daso
duki-daso

ДУКИ ДAСО

  За сите членови на СО на МЕПСО, во дуќаните низ Републиката
  Понуда на 6 (рати), без камата, ратата не помала од 1.000.00ден.
  Во продажните центри :

– Скопје – Сити Мол и Рамстор Мол
– Битола и Кавадарци

City Optics

City Optics
City Optics

City Optics

Понуда на очила и контактни леќи, со можност за плаќање на рати (рата не помала од 1000 ден.)
Сума од 3000-6000 ден3 рати
Сума од 6000-12000 ден – 6 рати

Вклучена бесплатна контрола на вид.

Оптиките се наоѓаат во ГТЦ на прв кат (гледа накај жена парк) и Т.Ц Беверли Хилс ниско приземје

МЕРКУР – Скопје

MERKUR
MERKUR

МЕРКУР – Скопје

За сите членови на СО на МЕПСО
понуда на широк асортиман во
продавницата на МЕРКУР – Скопје
со отплата на 12(дванесет) рати без камата
* ратата да не е помала од 1.000.денари.

ТЕХНОМАРКЕТ

tehno_market
tehno_market

ТЕХНОМАРКЕТ

За сите членови на СО на МЕПСО
во сите дуќани низ Македонија со отплата на :
3(три) месечни рати без камата
6(шест) месечни рати 8% камата
12(дванесет)месечни рати 14% камата
24(дваесет и четири) месечни рати 21% камата