Category: СОРАБОТНИЦИ

АМСМ
СОРАБОТНИЦИ

АМСМ

технички преглед 10 ратиосигурување и зелен картон 10 ратиавто школа 3 ратиРатите се со отплата без камата

Повеќе ...
Турист – Битола
СОРАБОТНИЦИ

Турист – Битола

Аранжмани за членовите на СО на МЕПСО,Сите аранжмани се со отплата на6 (шест) еднакви рати без камата.Ратите се со отплата без камата Линк до понуди

Повеќе ...
ПЕКО
СОРАБОТНИЦИ

ПЕКО

За сите членови на СО на МЕПСО во сите дуќани низ Македонија со отплата на 3 (три) .Ратите се со отплата без камата Линк до

Повеќе ...
Елем Турс
СОРАБОТНИЦИ

Елем Турс

За сите членови на СО на МЕПСО попуст 30%на три месечни ратиРатите се со отплата без камата Хотел ,, Славија,, – Попова ШапкаХотел ,,Попова Шапка,,

Повеќе ...
Биана Шус
СОРАБОТНИЦИ

Биана Шус

4 (четири) рати    – без каматаДуќаните се наоѓаат во Градски трговски центар втори кат и Рамстор МолРатите се со отплата без камата Линк до понуди

Повеќе ...
ПСС
СОРАБОТНИЦИ

ПСС

Технички преглед 4 месечни ратиОсигурување и зелен картон 6 месечни ратиРатите се со отплата без камата

Повеќе ...
Еурогума трејд
СОРАБОТНИЦИ

Еурогума трејд

Гуми на 6 ( шест ) рати 35% попустАкумулатори на 3 (три ) рати 10 % попустРатите се со отплата без камата Линк до понуди

Повеќе ...
Технокомерц ( STOP—GO)
СОРАБОТНИЦИ

Технокомерц ( STOP—GO)

Гуми (4 ком.) 6 рати 18% попустГуми (2ком.) 3 рати 18% попустАкумулатори на 2 (две) ратиРатите се со отплата без камата Линк до понуди

Повеќе ...
ЛУКСОР ОПТИК
СОРАБОТНИЦИ

ЛУКСОР ОПТИК

Комплетен асортиман на очиласо отплата на 3(три) еднакви рати ратата да не е помала од 500.00ден Дуќанот се наоѓа во Трговскиот Центар – БИСЕР,Аеродром локал

Повеќе ...
МЕБЕЛ – ВИ ВИНИЦА
СОРАБОТНИЦИ

МЕБЕЛ – ВИ ВИНИЦА

Безготовинско плаќање со отплата на 12 рати,со 1% месечна каматаНајмала рата да не изнесува помалку од 2.500.ден Линк до понуди

Повеќе ...