Category: СОРАБОТНИЦИ

Еурогума трејд
СОРАБОТНИЦИ

Еурогума трејд

Гуми на 6 ( шест ) рати 35% попустАкумулатори на 3 (три ) рати 10 % попустРатите се со отплата без камата Линк до понуди

Повеќе ...
Технокомерц ( STOP—GO)
СОРАБОТНИЦИ

Технокомерц ( STOP—GO)

Гуми (4 ком.) 6 рати 18% попустГуми (2ком.) 3 рати 18% попустАкумулатори на 2 (две) ратиРатите се со отплата без камата Линк до понуди

Повеќе ...
ЛУКСОР ОПТИК
СОРАБОТНИЦИ

ЛУКСОР ОПТИК

Комплетен асортиман на очиласо отплата на 3(три) еднакви рати ратата да не е помала од 500.00ден Дуќанот се наоѓа во Трговскиот Центар – БИСЕР,Аеродром локал

Повеќе ...
МЕБЕЛ – ВИ ВИНИЦА
СОРАБОТНИЦИ

МЕБЕЛ – ВИ ВИНИЦА

Безготовинско плаќање со отплата на 12 рати,со 1% месечна каматаНајмала рата да не изнесува помалку од 2.500.ден Линк до понуди

Повеќе ...
Агро Фарм
СОРАБОТНИЦИ

Агро Фарм

„Компанија Агро Фарм“ или меѓу народот позната како „Фармата на Тони“ е единствената компанија на пазарот која нуди домашно Македонско свежо пиле, одгледано со многу

Повеќе ...
Hesennn
СОРАБОТНИЦИ

ХЕСЕН КОМПАНИИ

Овчо сирење ——– 1кг (290.00 ден) Пиперка во павлака 1кг,2.3кг,5.5кг (кг.240.00 ден) Отплата на (три) рати,ратата да не е помала од 500.00 ден

Повеќе ...
ПРО ТРЕИД (АЛПИНА)
СОРАБОТНИЦИ

ПРО ТРЕИД (АЛПИНА)

Кашкавал ——– 1кг (420.00 ден)Биено сирење — 1кг (300.00 ден)Отплата на (три) рати,ратата да не е помала од 500.00 ден.

Повеќе ...