tehnoauto
BASHKËPUNËTORË

ТЕХНОАУТО

За сите членови на СО на МЕПСО Фирмата Техноауто, Експорт-Импорт нуди Печки на Пелети и Пиелети со отплата на рати БЕЗ КАМАТА – Печки на

Повеќе ...
BASHKËPUNËTORË

МИЛК ДЕЈ – Свети Николе

За сите членови на СО на МЕПСО Фирмата Милк Деј Свети Николе, нуди проверено и Сертифицирано Овчо сирење спаковано во кантички од по (4кг.), со

Повеќе ...
kit-go
BASHKËPUNËTORË

КИТ-ГО

За сите членови на СО на МЕПСО Фирмата КИТ -ГО, нуди отплата со одложено плакање во продавниците на СУПЕР КИТ-ГО Маркетите низ Македонија Линк до

Повеќе ...
duki-daso
BASHKËPUNËTORË

ДУКИ ДAСО

  За сите членови на СО на МЕПСО, во дуќаните низ Републиката   Понуда на 6 (рати), без камата, ратата не помала од 1.000.00ден.   Во продажните

Повеќе ...
Tems-holding
BASHKËPUNËTORË

ТЕМС ХОЛДИНГ

 За сите членови на СО на МЕПСО  Понуда со одложено плаќање на 48 рати без камата и тоа: – ПВЦ и Дрвени врати и прозорци

Повеќе ...
City Optics
BASHKËPUNËTORË

City Optics

Понуда на очила и контактни леќи, со можност за плаќање на рати (рата не помала од 1000 ден.)Сума од 3000-6000 ден – 3 ратиСума од

Повеќе ...
MERKUR
BASHKËPUNËTORË

МЕРКУР – Скопје

За сите членови на СО на МЕПСО понуда на широк асортиман во продавницата на МЕРКУР – Скопје со отплата на 12(дванесет) рати без камата *

Повеќе ...
BASHKËPUNËTORË

БЕЛЛА

За сите членови на СО на МЕПСО одложено плаќање на4(четири) месечни рати,без камата и лимит на рата.Дуќаните се наоѓаат во Градски трговски центар и СитиМол

Повеќе ...
BASHKËPUNËTORË

НЕПТУН

За сите членови на СО на МЕПСО одложено плаќање до 24 месечни рати. Согласно правилата на НПТУН и склучениот договор членовите на СО на МЕПСО

Повеќе ...